Φορείς Υλοποίησης

CMT ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Η C.M.T. Προοπτική Ε.Π.Ε ιδρύθηκε το 1992 από στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή διευθυντική εμπειρία στην συμβουλευτική και οργανωτική υποστήριξη δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών. Οι δραστηριότητες της εταιρίας προσανατολίζονται στην παροχή συμβουλευτικών, μελετητικών, ερευνητικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών διοίκησης έργων. Βασικό πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών αυτών είναι η Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη, η Εκπαιδευτική και Ερευνητική Δραστηριότητα, καθώς και η Υγεία & Κοινωνική Πολιτική.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στελεχιακού δυναμικού της, η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πελατών, που περιλαμβάνει φορείς της Ε.Ε., υπουργεία, δημόσιους οργανισμούς, τοπικούς φορείς, ιδιωτικούς φορείς, φορείς του εξωτερικού.

logo-Prooptiki1

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Σπύρου Μερκούρη 38

Αθήνα 116 34

Τηλ: 210 7298196

Fax: 210 7298197

Email: info@cmtprooptiki.gr

http://www.cmtprooptiki.gr

ΔΗΜΗΤΡΑ

 

To Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης «ΔΗΜΗΤΡΑ» (εκπαιδευτικός οργανισμός) ιδρύθηκε το 1989 στη Λάρισα από μια ομάδα νέων επιστημόνων, οι οποίοι θέλησαν να επενδύσουν στην ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού της Ελληνικής περιφέρειας.

Σήμερα με έδρα στη Λάρισα, διαθέτει μόνιμα παραρτήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αλλά μέσω των συνεργασιών που έχει αναπτύξει με άλλα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, είναι σε θέση να καλύπτει με τις υπηρεσίες της ολόκληρη την Ελλάδα.

Το όραμά μας είναι
“Να συμβάλλουμε μέσα από τους τομείς δράσης του οργανισμού μας, την κατάρτιση, την έρευνα, τις τεχνολογικές καινοτομίες και την ανάπτυξη των διακρατικών συνεργασιών στη διαμόρφωση εκείνων των προϋποθέσεων που οδηγούν στην αξιοποίηση του συνόλου του ανθρωπίνου δυναμικού ως κινητήριας δύναμης για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της χώρας μας”.

Η αποστολή του οργανισμού μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, οι οποίες εξασφαλίζουν την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

 

Dimitra_Logo

 

 

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικά Γραφεία – Λάρισα


Παλαιολόγου 19, 41223 Λάρισα
Τηλέφωνα: 2410 554026, 554027
Fax: 2410 554028
e-mail: contact@dimitra.gr

http://www.dimitra.gr

 

PRAKSIS

 

Η PRAKSIS είναι ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που έχει σαν κύριο στόχο το σχεδιασμό, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.

Στόχος μας
Κύριος στόχος μας είναι η καταπολέμηση του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

Οι τρεις άξονες που απαρτίζουν τη δουλειά μας

  • Πρόληψη
  • Άμεση παρέμβαση / υποστήριξη
  • Άσκηση πίεσης και διεκδίκηση δικαιωμάτων

Τα προγράμματα της PRAKSIS, δε θεωρούνται «ξεκίνημα από το μηδέν», καθώς είναι «η επόμενη μέρα» προγραμμάτων που λειτουργούν από το Νοέμβριο του 1996. Προγράμματα που εδώ και 18 χρόνια προσφέρουν βοήθεια σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού ανεξαρτήτως από φύλλο, χρώμα, εθνικότητα, φυλή, πολιτική ή θρησκευτική κατεύθυνση και σεξουαλικό προσανατολισμό.

 

logo-praksis

 

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Στουρνάρη 57  (Κεντρικά Γραφεία)

Αθήνα 104 32

Τηλ: 210 5205200

Email: info@praksis.gr

http://www.praksis.gr